یک بازی فوق العاده از پرسپولیس ... هم در نیمه اول ، هم در نیمه دوم !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که در نیمه اول هر انسان عاقلی میفهمید که حق پرسپولیس 3-0 نبود ... خیلی موقعیت از دست دادیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خب در نیمه دوم تقریبا جبران کردیم و با یک بازی طوفانی و تماشاگرپسند تونستیم که نتیجه رو از 0-3 به 3-3 تغییر بدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه فرشید کریمی یک اشتباه در نیمه اول انجام داد که باعث شد یه گل الکی بخوریم وگرنه الان برده بودیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خوشبختانه در نیمه دوم و در آخرین دقایق جبران کرد و باعث شد پرسپولیس گل تساوی رو بزنه که از اون پس
مورد حمایت شدید تماشاگران و حتی حسن رودباریان قرار گرفت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=====
پ.ن : این استقلال هم با تاکتیک ویژه بکش بکش هیچ کاری نتونست بکنه و من منتظرم که 90 این بازی رو پخش کنه ببنیم موقعیتهای گل چند به چند بود ؟!! (شما چی فکر میکنید؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
وای وای ... من از خنده داشتم روده بر میشدم. آخه چقدر شانس ؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خود خیابانی میگفت که اون بازیکن سیاهپوست
خودش فقط میتونسته چهارتا گل بزنه !! حالا بقیه رو هم حساب ببین چندتا میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته خیابانی هم دو سه جا سوتی داد که من طرفدار استقلالم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیش به سوی قهرمانی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks